Om os

GastroPakninger.dk er en del af en større virksomhed, Gastroparts ApS og vi har siden 2008 solgt reservedele til og serviceret storkøkkener. Vi er desuden en veldreven familievirksomhed med hovedsæde i udkanten af København, hvorfra vi kan klare serviceaftaler og naturligvis også salg i store dele af landet. Fra vores webshop sørger vi for at pakken bliver sendt så hurtigt som muligt og herfra kan vi naturligvis levere overalt.

Vi har på denne korte tid formået at starte 2 undervirksomheder, der hver især har sit specifikke fokus, så vi kan yde den bedste service alt efter, hvad opgaven går ud på. Gastropakninger og Gastroparts. Som nævnt, så er fokusset på storkøkkener rundt omkring, og vi kan nu tilbyde specielle pakninger efter mål.

Du/i er naturligvis altid velkommen til at kontakte os gennem fanen i menuen, hvor vi altid bestræber os på at yde hurtig hjælp, så du er sikker på at kunne få din pakning klaret hurtigt og uden unødig ventetid. Vi bestræber os derfor også på altid at have personale til rådighed. Vi arbejder desuden i døgndrift i perioder, hvilket gør det muligt for os at holde en større kundekreds, og det er naturligvis også den bedste kvalitet til de bedste priser, som vi prøver at sikre ved hjælp af den nye teknologi, som vi har fået gennem nyindkøbte maskiner, der har sat gang i denne nye del af virksomheden.

Har du brug for hjælp?

Vi er glade for at hjælpe